AG UNION KFT.

Az AG UNION, mint korlátolt felelősségű társaság 1991-ben alakult, azzal a céllal, hogy hazai és nemzetközi beruházóknak magasabb színvonalú, igényesebb szolgáltatásokat kínáljon a gépgyártás területén.

Gyártás

Kis- és közepes méretű gyártmányok elkészítésére alkalmas gyártóüzemünk sokféle igény kielégítését lehetővé tevő, korszerű technológiával rendelkezik.

Helyszíni szerelés

Technológia felkészültségünk, valamint magas szakmai tapasztalatunk alkalmassá tesz bennünket különböző acélszerkezetek (tetőszerkezetek, vázszerkezetek, darupályák, gépvázak, stb) elkészítésére. Profilunk közé tartozik acélszerkezetek gyártása a hozzá tartozó forgácsolási munkákkal valamint a gyártott szerkezetek helyszíni szerelése is.
Gyártmányainkat a különféle igényeknek megfelelő felületkezeléssel szállítjuk.

Acélszerkezetek gyártása, kivitelezése

Cégünk válalja különféle acélszerkezetek gyártását, illetve helyszíni összeszerelését, mely adott esetben magában foglalja a teljes felületkezelést, a szerkezet összeszerelését, teljeskörű burkolását igény szerinti alapanyagból.
Image
A vállalkozás képzett dolgozókkal végzi tevékenységét, és rendelkezik minden szükséges feltétellel ahhoz, hogy a gyártási és a szerelési szektorban eleget tudjon tenni a növekvő igényeknek, valamint vevőinek a rugalmasság és termelékenység révén jelenleg, és a jövőben is versenyképes szolgáltatást tudjon nyújtani.

Lemezalkatrészek gyártása

Vállaljuk fémlemez alkatrészek egyedi, kis és középsorozatban történő gyártását, illetve lemeztáblák méretre vágását. Cégünk rendelkezik a ma elérhető vágási technológiákkal, úgymint CNC vezérlésű lángvágó, vízvágó, lézervágó berendezések.
A gyártás optimalizáltan, az alapanyag leggazdaságosabb kihasználásával történik.

Elérhetőség

  • Cím: 5100 Jászberény, Rákóczi út 46. Pf.:78
  • Telefon: +36 (57) 500 300
  • Fax: +36 (57) 500 310
  • Mobil: +36 (30) 938 3018
  • Email: agu@agunion.hu